tiistai 15. tammikuuta 2013

HOBitti LAN-party 11.-13.1.2013

Ilves on valittu Uudenmaan vuoden 2013 lajiksi. Ilveksen vuosi uusine virkailijoineen on hiljalleen käynnistymässä ja samalla avataan blogivuosi. Tämän blogin tarkoitus olisi raportoida Hämäläis-Osakunnalla sattunutta ja tapahtunutta.

Vielä ei ole ollut edes kaudenavajaisia, mutta nörttikerhomme HOBitti ehti jo järjestää Historioitsijaakin kiinnostavaa tapahtumaa. Viime viikonloppu vietettiin kolmipäiväisillä LAN-partyillä, tuttavallisemmin ihan vaan laneilla. LANit eivät ole dokausbileet: alkoholin sijaan keskitytään pelaamiseen, koodaamiseen ja yön läpi valvomiseen. Osa katselee leffoja, toiset irkkaavat. Historioitsija ei ole kovin nörtti, mutta tuli sitä kai muutama zombi tapettua ihan perinteen vuoksi.

Kuva: Tatja Malaska

Viikonlopun ruokavalioon kuului lanittajilla erilaisia valmisruokia (mikropitsaa, lihapiirakoita, nakkeja, pinaattilettuja) ja muita gourmet-elämyksiä, kuten perunalastuja. Kaikki ei ollut ihan stereotyyppisintä lanimeininkiä kuitenkaan. ES:n sijaan energiajuomamerkeistä yleisin näytti olevan Lidlin versio. Eräs naispuolinen *kröh* joi kylläkin totuttuun tapaan perinteistä LAN-juomaansa lonkeroa. Eipä silti voi väittää, etteikö laneilla joskus olisi eeässäkin pärissyt...

PääsiäisLANit 2012

Lauantaina kävimme hakemassa pojille ja itsellemme hieman pitsaa. Kaksi tyttöä ja kuusi pitsaa käänsi useamman miehen päät pikkutunteina Kampissa, mutta en ole täysin vakuuttunut siitä, johtuiko saamamme huomio ennemminkin karvareunaisesta tonttulakistani. Laneilla pitää olla lanihattu - jos ei muuten niin ainakin siksi, että likaiset hiukset voi piilottaa. Mikäli hiukset eivät ole likaiset, aina voi feikata ja leikkiä nörttihikistä myssy päässä. Stereotypiasta poiketen LAN-partyt Hämiksellä pitävät sisällään aina myös saunomista, joten valitettavasti läpitunkevin tuoksu tulee lähinnä roskaruuasta sukkamehun sijaan.

4 x Tosimiehen vege + 2 x oma valinta

Ei sitä ihan aivoja narikkaan heitetty. Perinteiseen tapaan pelattiin myös IRC-visailua, kanavalla #heikoinlenkki. Kerta toisensa jälkeen sitä ällistyy osakuntatoverien hyvästä yleissivistyksestä ja oman pään rajallisesta kapasiteetista. Kutsuin vahingossa Nordeaa yhä Meritaksi ja väitin, että maa, jossa espanjalaiset portaat sijaitsevat, on Rooma. Jälkimmäinen meni itse asiassa oikein, vastaukseni kelpasi.

Taustalla pyörii mielenkiintoinen versio Saksikäsi Edwardista.

Historioitsijalla oli kivaa, tästä se vuosi lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti